22 nov

05.17 Fikar… dretnatt. Vakna 00.15-2.30    Vakna sedan av en katt som jamade.. kl 3 o släppte ut den. Huvudvärk somna om till 4 …

Så va de med de. Igår red jag tre bara….Carro sugen på Neymar så hon fick ta han. De va SÅ rått igår. Hann rida tre innan lektion men sedan …….genomfrusen. SÅ idiotiskt att rida o sedan stå stilla o tro man ska kunna bara komma igång. Eller de är väl en fysisk grej som blir mental. ? Om man springer 3 varv runt ridhuset så blir man varm men man står mest o skakar. Konstigt.

Pandasaker sorterade. Lika spännande varje gång en beställning kommer.  Gick rätt bra men inte helt utan ERROR.Lyckligtvis är de mest bra o ha grejer så det är inte jätteallvarligt men visst rätt ska va rätt. Nån stackare kommer att missa en beställd Citruspress bara för jag missa o lägga in den. Tycker Pandaförsäljningen va bra men beställningslistorna va krångliga.

Idag rida så många de finns att rida. Städa-damsuga i em.