30 sep

05.30  Fikar. Vilken dag igår. Så jädra stel idag!!!!!! Lyckades tävla 4 hästar med typ inga mellanrum. Känns i ljumskar osv…

Men de gick bra. Femåriga Neymar gick en LA3. ..Skitfel snuvade oss…efter mellantraven,ihörnet ,börja han skritta för han ”titta” på nåt så jag fick en 4…men duktig. Han galopp är så fin och tror nån 8 på skänkelvikning.

69.5% och blev tvåa. Lovar gott……känns den kan byta lätt.

Tarco kändes fakiskt rätt fin i trav, vi måste dock jobba mer på grundlydnad i övergångar. Han är rätt rejäl där. Lite långa bakben och de trycker på. Fick en 7 a på första bytet och sedan-slår sig fri i andra som oxå blev sent. 62.5% MsvB2 Nöjd

Trischa…den lilla bakelseprinsessan. Har gått bättre o bättre under veckan. Helt ”normal”….inga småbryt som hon kan hålla på med.   Ingen miss egentligen…8 på alla byten och ryggning. En andraplats och 70.5%  Löve it

Actor  spänd…… kännt nån gång på nån framridning men inte på bana. Hemmaplan och för mkt hästar som han inte känner igen. Klicka lixom inte på banan. Jag höll mej nog på 64-65% ända till de två sista där de Toksprack med en 2 på en koeff grej och 4 på uppridningen.. KOstar     60.6%

Idag är jag bara överdomare och lite domare. Skönt faktiskt.

Ikväll domarmiddag i stan .