25 sep

huvud06.02 Fikar. Faan hur allt är,mitt i att det är jävla bra är de jävla surt.   Man kan må på alla möjliga sätt och ha alla möjliga krämpor men faan när de håller på i hjärtat alltså….. eller hjärnan(huvet) Man vet ju att hjärtat spelar en ganska stor roll i hela alltet.  Nu kanske de är så att detta ”bara” är stress och yttre påverkan då det är skumt när det börjar och försvinner .

Ja det är alldeles för lätt att säga ” Du kan inte hålla på så här längre” bara det är stressande och inte till nån större hjälp. Varför förresten säger man så? Vilket konstigt konstaterande……Vadå hålla på förresten?

Det tål att fundera på.

Nåja vi backar…söndag-huvudvärk hela dagen men red och greja.  Funka. Trött som ett as på kvällen, två praktikanter som ska bo nere hos Cilla på ingång. Jag sa jag inte orkade prata utan hälsa bara. Helt väck. Trodde de kanske va nåt blodtryckigt?! Kl 21.45 tog jag sömntablett och två Alvedon.

Vakna 2.30 med världens huvudvärk och kände tyvärr igen symtomen som varit gött borta ett par år. MIGRÄN.

Hjärtat höll på och jag vet att när jag tar injektionen med Imigran blir det ett jävla rus överallt och visste inte om det funka med hjärtmedicinen. Tänkte jag inte ville ligga bredvid Birk o få nåt hjärtstillestånd. Vid 3.30 ringde jag rådgivningen o försökte förklara. Ju mer jag förklara ju dummare lät jag. Blir gärna så när man vill vara tydlig.

Nej hon kunde inte svara på om mediciner passade(den där Dubris jag äter för hjärtat känner tydligen ingen till) Blir ett moment 22….uttorkad,mer huvudvärk,hjärtklappning osv…

Rekommendera o ringa Kardiologen kl 9.30!!! Japp de gjorde jag och hon kunde inte svara heller utan skulle återkomma.Jag kräktes galla och mådde piss. Cilla o ca tog stallet.

Ja tjäna….Jag orka inte vänta utan tog ett ,inte bästa ,beslutet att köra in till akuten.

100 människor i väntrum… kikade in o sa jag behövde en säng. Jo jag kom in o la mej i korridoren.Låg 1 min och mådde sedan illa, satte mej upp…tittade mej omkring,frågade en sköterska vart närmsta toa va.. reste mej o gick. Men kaskadspydde gul galla ver hela korridoren…. gav sej inte utan fixade hela golvet. Bad om ursäkt och de började sanera stackarna. Var ju dock bara galla inga matrester. tur i oturen.

Fick dropp o medicin. Blev hemkörd av snäll mama. Men tänk de bad mej åka hem o ta Imigransprutan(som tydligen funkade)    De hade inte Imigran på akuten…..Men så överbelamrat och rörigt. Stackars personal och patienter.

Nåja dagen slutade bättre. Tog sprutan,somnade och vaknade ganska normal.

Puh vilken intressant berättelse de blev.

Idag catch up från igår. Tappar liksom en dag