11 sep

hjärt05.54 Skrev ett helt inlägg o sjabblade bort detta.  Dret.

Fikar….fiskgratäng i ugnen.

Igår snabbvisit till sjukhuset. Red på fm och inga problem men under lunch började de kännas i bröstet igen. Jag vet inte om det är blodtrycket egentligen ,blir osäker. Jag sticker ner o tar det i blodtrycksrummet på Vårdcentralen. Jag har gjort de nån gång i månaden hela året.

Birk kom o mötte upp,han slutade skolan då.

Jag hade ett bra tryck de första….PUH     tog ett efter 10 min igen och då va de typ 114/50 eller nåt och jag kände mej inte alls bra.   Gick in o sa detta. SKöterska kom,tog EKG och puls. Slag mellan 30-100.

Blev mkt drama och ambulans färd till stan. Jag sa jag kunde köra,ville va sjukare om jag skulle uppta en ambulans.

Samma konstaterande på akut men de konsulterade behandlande kardiolog(är ju nu inskriven som hjärtpatient-fint ska de va)

Hon hade koll….ska sluta ta den nya medicinen och jag ska in på torsdag för arbetsprov och uppföljning.  Alla andra prover bra .

Tur i oturen …morsan smet in trots protester från mej. Hon fick nu passande agera Taxi till Molkom ist. Tack.

Idag är de service på bilen så den ska iväg. Rida en massa hästar.

Har nu släppt Zachary. Klarar inte av han TYVÄRR.