7-8-9 sep

05.37  Glömt o skriva. Faktiskt. Fikar.

I fredags var jag i Sunne o hade träningar.Igår va de en hemmadag där jag bara red Actor som ska tävla idag. Fixade med fölis,handlade,gjorde klar äppelsaften som stått i två dygn,gjorde citronfromage och en citron/kokoskaka. Lite terapi alltså.

Hälsomässigt så va de faan inge vidare i fredags men jag tror de va blodrycket som va svinhögt. På kvällen tog jag extratablett mot de och igår lördag mådde jag bra hela dagen.

På torsdag ska jag till sjukhuset igen.

Idag ska jag och Cilla tävla i Sunne. Innan rida o rösta. Sett mkt på TV gällande val och alla möjliga debatter Fruktansvärt irriterad på all ”inte propagada”   På den gamla goda tiden när jag sålde dammsugare vid dörr ,fick vi lära oss att ALDRIG prata illa om folks dammsugare.  Vår blev inte bättre för de utan visa va bra den är .Men skit samma.