26+27 aug

05.43 Ja då sitter man här o fikar igen.

Jag gjorde ett Bloggförsök som jag daterade fel men idag är de 27 iallafall.

Nu kan jag titulera mej hjärtpatient. Låter hemskt. Faktiskt. Första tanken är ligga i en säg men så är de tydligen inte.

Läkaren som jag hade turen att få var jag tvungen att Googla på. Ganska erkänd specialist,överläkare och föreläsare så där blev första ”rättet”

”Jag har täta kammarslag på hjärtats högra kammare. Uppföljning kommer att ske .Fått en hjärtrytmreglerande medicin.” Ultraljudet så bra ut

Hon ”lugnade” mej med att jag fick nummer till avd som jag ska ringa vid besvär eller frågor.Inte vårdcentral. Puh

Restriktioner?? Inga ,kan rida  som vanligt osv. MEN avslutade med kloka ord:

 

Du behöver försöka finna dej själv bland alla förpliktelser

 

Intressant då hon i princip inte pratade om mitt liv eller jobb. Men några få meningsutbyten mellan oss.satte hon fingret på problemet. Tror vår tid tillsammans fysiskt ink ultraljud va ca 15 min.

Väntade med att ta nya tabletten till 19.45  kanske för sent för då startade de igen. Känslan av cykelpedaler som trampas runt i bröst. Höll på …..de hade sett på monitor att natten va ganske aktiv i kammaren. Konstigt. Vaknar och känner lite men ska ta tablett o gymma lite.

Så igår fick jag mitt badrum rensat och städat.. SKönt. Skippade ridning. Kände mej sjukhus-seg.

Idag ska jag rida 4 och rensa hallen. Jag slängde så mkt saker igår. Skönt. Ska fortsätta idag. Det jag inte använder -bort. Kommer o ställa ut i baracken för er som vill kolla ,om ni vill spara på ist.

Tack Cilla som varit en klippa i helgen!!!!!