23+24 aug

06.20 Tillbakablick.

Jag går ut och mockar i fredags..Funderar o funderar. Bestämmer mej för att åka till akuten. Dagtid och oron över vårdcentralens åtaganden.

Kommer in. Första EKG ganska OK men jag sa att de ”håller på” och upplever de blivit värre under veckan. De kopplar upp mej på en monitor. Efter ettlitet tag drar de igång. Pulsen varierar mellan 55-95 och det slår med extraslag.

Jag får komma upp till nån hjärtavdelning. Det håller på hela tiden men läkaren gått hem. Sömntablett

I går morse kommer en läkare och ultraljudar. Ser bra ut men märker att ena klaffen kapptävlar med hjärtat. Varför ? Vet inte.hjärt

Hon skulle prova en medicin och ha mej kvar för observation. Efter nån timme blev de normalt. Puls på 45-55 . Sugen på att sticka hem.

Bra mat faktiskt. + Helnöten Lars lämnade här.

Jag har rört på mej på avd-får inte lämna flera ggr under dagen.

MEN igår vid 19.30 drog de på igen…fick ny tablett och så småningom en sömntablett. Vaknade vid 4-5 men oro i bröstet. Den hade inte verkat denna gång. Skumt.

Martin Ågewall hemma och hade träning lördag. Var väl förberedd och töligt o missa detta.

Nu säger alla ,i all välmening, ta de lugnt.   Jag tror jag ska göra en avhandling på lugnt. Det finns olika nivåer på stress. Jag är ingen världsmästare men ganska vältränad.

Jag kan hålla med om att sista tiden varit mkt men det verkar som kroppen klara av de svårare sakerna som den ska orka med så kan de va annat energisug som får det att blomma upp.

Jag ska göra ett rens bland saker.MEN träningar-dömningar osv som förr. OM de nu är relaterat till detta så är de inget sm börjat sista veckan utan väl uppbyggt.

Märker oxå att många är fokuserade på saker man tycker själv är avlastande är de viktigaste eller försåss det r inte alltid lätt o veta vad man ska göra kanske.

Funderare.