27-28-29 Maj

06.01 Gäller o va effektiv,flera dagar i sträck. Nej men Var i Sala o dömde. Fick sova på Salagruvans B&B . En resa i tiden.

Dömde endast en timme söndag fm och for hemöver. Martin Ågewall redan på plats.  Tränade. Gcik kanon första dagen och nosade på piruetter o lite annat. Dagtvå….. kanske lite träningsvärk efter första dagen ??? provade ett annat bett. Har ett easycontrol(man får tävla med)    till ett lite för stort tredelat.    Blev svårare. Vet ju innerst inne att han inte är framme för skänkel osv men så blev de. Red färdigt med detta …… I stort riktigt fin. Flera ridande hade verkligen tagit stora kliv framåt.

Närmr sig midsommar och den vanliga ångesten gör sig påmind.

Är dessutom from denna vecka ”själv” i stall. Har god hjälp kvällar av de som står här men det är hästhämtingar,fodringar o annat på tapeten.Inte minst ridning. Hoppas på en snar lösning och har lite upp i ärmen men snart….

bortåt 20 boxar att mocka och hästar att leda ut. En bra sak……. svårt o bli jättetjock.