25 maj

06.03 Rensar lite på skrivbordet.

Igår var jag m Birk till frisören. Handlade lite. Sovit underbart konstigt nog.Idag kommer Pia Saxin. Damen jag bl.a sålde Tore till .Hon är equiterapeut. Behandlat två av mina elever s hästar. Man vet inte om det är det eller nåt annat men vissa saker kan jag köpa. Har ju en enorm skepsis mot sånt egentligen. Ofta pratas det om ditt o datt istället för att rida. Alla runtomkring sakers betydelse när de inte funkar ridmässigt.

Men vissa. Ska komma till veckan oxå. Då ska Zachary kollas. Tycker de är intressantast o inte säga nåt och sedan får de kolla. Vissa hästar kan jag tycka är rent snea eller stela men vi får se.

I övrigt kommer denna dag att innebära ridning för min del och förbereda för Martin som kommer sönd em. Då jag åker till Sala i morron fm och återväder sönd em är tiden knapp.

Slog till och köpte en rabarberplanta i går. Älskar rabarber och det var väl faan att man inte ska ha ett eget stånd så att säga.

I dag slutar praktikanten…. och Tobias. Själv i stall igen vilket INTE fungerar.  Har sökt folk,fått en del både intressanta och mindre intressanta.

Ex vis när jag får frågan : Ingår de kvällar eller helger?   Eller jag är 55 år och tycker de är kul m hästar…..

Ja nån dag ska vi stolpa 5 hagar på gärdet eller vaka ett föl eller tävla eller nåt.