10 maj

05.43 Fikar. Idag går Samanthas föltid ut men det dröjer nog nån vecka kanske.

Överväger vilken dag jag ska börja ta in på natten. Boxar klara och halmade. Descificerade.

Vilket underbart väder de är. Skulle va precis så här alltid. Undrar om man skulle tröttna? Man tror ju Idag rida Zachy direkt ,spekulant,lektion ,rida Tarco och sedan till Hagfors för träningar.

I morron avfärd 7 mot Örebro och tränarutbildning. Denna vecka alltså……Handlar inte om jobbet isej utan tider och inställelse. Inne i huset så äckligt nästan. Trots att jag anses som en slarvig o bösig människa så uppskattar jag när de är rent ,rörigt tja men vill de ska va rent. Känner oxå att ju mer stressigt de är i ens liv ju viktigare blir inne. Man vill komma in o känna nån slags ro……

Nästa vecka får jag planera in några dagars storstäd.   Inte till helgen,då dömer jag.