23 jan

06.37 Smågymmat…lite. Nu frukost.    Har riktigt ont i fästet till vänstertummen. Haft en tid…..antingen en inflammation i leden eller påbörjad reumatiskt. Inte vet jag. Den är lite svullen och varm. Har en tid men det känns länge. slutet av februari. Vi får se.

Men den hämmar skivstångsanvändandet osv…

Idag själv i stallet. Kommer ridande senare i em. Jag ska till stan en sväng vid 15 så jag gör klart o sticker.Skall försöka rida två hästar när mockandet är klart,

Martinhelg..ska bli roligt.    Många domarförfrågningar som är svåra att svara på. Dels för jag har en vision att tävla själv och att flera rider Int I   st georgklasser som tränar för mej.  SVårt.   Eller ett angenämt problem.

Ikväll Riveiera….en halvbra deckare. Inte jättebra alls. Bron är lite rörig denna omgång kan jag tycka. SMarta intriger men väldigt mkt pusselbitar.