22 jan

06.51 Käkar Mannagrynsgröt. Gymmat i 40 min,mage,biceps mm. Stel efter 1.5 dagar utomhus-kallt-stel.

Hade lördag programträningar i Wittvång Örebro. Många duktiga o roliga program ,om man nu tycker de är roligare o döma Int I ist för LB2.

Åkte sedan till Storm dressyr som de kallas,Fam Storm som bor utanför Örebro några mil. Superfint och välordnat ridhus. Hade 11 st som red. Många intryck och funderingar. Kan få så mkt funderingar när jag har träningar. Enkla ,självklara saker som ofta krånglas till med ord och annat. Hemma vid 19.15.

Idag rida och hoppas återigen att jag får nån timme i em att fixa en del på ”kontoret”

Närmar sig Branäsresan-får faktiskt lite ångest,inte för att jag ska dra mej i backen utan ordna här hemma.

Årsmöte behöver planeras in oxå.

Till helgen kommer Martin. Kul,många som anmält.  Ska man bli framgångsrik och få saker att funka i ridningen är det viktigt med ett koncept …..som är bra. Avstämningar,reflektioner mm.vagskylt-400x336