7-8-9 jan

18.00 Internetkrångel. Gud va svårt med alla koder,nycklar,puker och pin.

Iallafall. Söndag var jag i Sunne o hade fina träningar, igår började Filipstad och idag hemma med ett tandläkarbesök + en lektion

 

Det har gjort nte när jag bitit och tuggat på ena sidan. Idag blev det röntgat och inget konstigt men har en lagnig som är tvärs över hela tanden och detta kan orsaka sättningar . Dessutom av allt gnisslande av tänder nattetid(tur att de inte är dagtid) har det blivit en topp på just den tanden. Han började med att slipa ner den så ser vi om de lanar av. Annars sa han;  blir det rotfyllning och han log illmarigt. Varför de tro?!

Red Zachary och igår blev det inget diskuterat,idag va 10 sek så det kanske äntligen går åt rätt håll.Jag har gjort så att jag 100% fokuserat på att rida han. Det är lite som när en boxare går in i en match.Man sitter o fokuserar innan…..helt konstigt. Kan hända har jag gjort det till detta men är man 98% fokuserat så märker hästen detta.

Så ”lurad” på denna häst,av mej själv,trodde de va bättre än va de va. SÅ jädra kass o rida är jag inte så jag ska ha ett sjå på detta viset.Inte lösgjord på ”rätt” sätt ……Han hade redan i början väldigt svårt att gå lång o låg,typ lägga ner. Omöjligt vill jag påstå.

Nåja bättre blir de iallafall.

Jag har flera fina hästar i stallet nu. Sätter in under Hästarfliken.