6 jan

06.13 Trevlig Tacokväll…..gillar inte Tacos så jättemkt. Mest ost-chips o cremefraichen men det kanske räknas.

Minus 8 idag usch men vad ska man vänta sig ? Vinter. Hålla andan i två månader till känns de som.

Red Zachary igår..Det som är grejen är den att det hela låter som jag pressar denna stackars häst men jag vill rida lång hals,utan tryck,gärna sakta på serpentiner. Det är min dröm att kunna göra.Kan jag ofta på slutet.

Sedan när jag kommit dit går de o göra vadsomhelst känns de som . Men först kan han strutta omkring några minuter,sedan när man ex vis passerar utgången så gör han nån shettisgrej att han ska ut eller så. Rider jag ut har han sina ställen där han ska hålla på oxå. Grundlydnad.

Vill inte ”tvinga” ihop han på nån graman vilket flera tipsat om dels för jag ”kan” inte rida på graman,känns jätteäckligt och tror att det är just de som är gjort och han har med tiden fattat och börjat med detta.

Vi får se. LÄngtar till i kväll. Har huvudvärk