29-30 dec

05.56 Snacka om dagvill……

Dricker kaffe.

Jag var i Munkfors i onsdags…åkte förbi Ransäter o den vägen över Olsäter hemöver. Att det ca 16 timmar senare skulle ske en  olycka med dödlig utgång just där …..det är så nära men ändå inte. En bekant körde rakt in i en lastbil.

Ens kontaktnät får sprickor och konsekvenser i form av rent praktiska saker men oxå tankar och frågor. Ofattbart på många sätt.

 

Igår hade jag lektioner och grejade hela dagen. Det börjar krypa ikapp mej att ”vara själv” här hemma . Jag får assistans med ridning och lite kvällsfodringar-jättebra men helheten som ska liksom hålla ihop.

Om man går ut 6,30 och inte lyckas komma in förrän bortåt 14 blir de drygt. Det blir lite ”ingen ide o gå in för jag ska snart ut igen” tänket.Vädret gör sitt

Men visst det finns problem o de finns problem.

Lars varit o jagat …ska iväg idag igen och jag vill inte höra jättemkt om deras bravader inte.Birk o mormor dyker upp idag eller i morron.