6 dec

06.37

Lättgymmat…typ nästan inget. Vilar leder idag. Mest mage som inte tränades så värst mkt heller. Det gjorde den igår när den fick njuta av en supergod äppelkaka med hemgjord vaniljsås.

Livet….. ja hur är de egentligen?

Känner hur fruktansvärt less och trött jag är på allt världsligt.Vad som händer utanför ens ”går o ta på” sfär. SKa man ha dåligt samvete för det? Många tror jag vill de men ett dåligt samvete kommer ju ifrån en själv. Det går ju inte heller ihop.

Samma sak hände förra julen när diverse kändisar gör reklam för att bästa julklappen är inget, ge ett bidrag iställe.

Ja man kanske ska skita i alla traditioner som hör oss till, skicka pengarna man skulle köpt en julskinka för till ”nånstans ” – julglöggen behöver vi ju inte heller utan det kan gå till nån annan välgörenhet.

SKa jag skämmas för att jag inte orkar ta in att ett tåg kraschat i Mongoliet?osv….Mycket hemskt händer i denna värld  visst men jag orkar verkligen inte. Är jag egoist för jag har fullt upp med mej själv och mina närmaste??

Att Zachary knölar vid ridning är ju inget jämfört med att bo i ett krigsområde? Nej det vet jag men hur ska jag ställa mej till detta?

Birk önskar sig ett tangentbord till datorn…..bättre med INGEN julklapp???  Varför säger reklamen INGEN julklapp är den bästa? Kan man inte dela ? Reklamen kanske kunde säga ”om alla gav 50:- etc…” men att inte vi ska ge några julklappar alls?

Orkar inte