18 nov

05.10 Vakna 4 med huvudvärk. För trångt i sängen,ont i nacken. Birk ville sova med oss och det är jättegulligt men nu börja de bli trångt alltså. Nåja jag har en del o pyssla med i stall innan jag ska åka 07.45 så de kvitta kanske.

Börjar döma 9 i Filipstad. Får se vad jag hinner.De ska iallafall ut o bli mockade. Ville rida Zachary en sväng oxå.

Hemma vid 17 och ska ha en lektion direkt och sedan fodra. full dag.

Vår försäljningshäst Assam börjar bli så fin.Sätter in bild. AssamSnäll och startad MsvC 8 år. Dags för byten

SNart är de jul. Har börjat köpa på mej lite julklappar så de inte blir så körigt mot slutet.Lite kul är de allt. Kan tycka det är ett bra tillfälle att visa lite uppskattning till personer som man tycker / som hjälper en på nåt sätt ….ja lite i den stilen.

7.45 Nyduschad…. iväg till F. Hann o rida o göra klart stall. Zachary….funkar fint på Mickleemtränset. Bara göra om göra rätt med ”hjälp” av nytt träns o bättre ridning.