2 nov

06.34 Gymmat lite. Huvudvärk. Men sömnen blivit så mkt bättre. Har ju inte alls haft så mkt huvudvärk sedan jag va till läkaren. Högt blodtryck som nu medicineras. Har aldrig haft de och är väl inte direkt i nån riskzon utan mer mentalt. Försöker även o tänka på just de.

Idag ska jag till ATG med häst. Själv i stallet och skulle behöva rida.Får se hur de pusslas ihop. Har glömt när jag ska vara där dessutom. Får ringa direkt 8.00 och fråga.

Red på utebanan igår. Gick fint då den ej va frusen alls. Puh. Frågade i Karlskoga om man fick rida i manegen lörd efter tävlingen men ICKE. Rätt dåligt tycker jag. Banan skulle iordningsställas. Ja men de har tvådagars dressyr och jag anser väl att de ska ha nån ridtid för de tävlande.

Städade och rensade mitt s.k kontor. Då hittar man alltid grejer som man skulle gjort,glömt,osv…. skönt är de iallafall.

SKulle vilja baka bullar idag,de va längesedan.

Tycker dessa terrorattacker är så hemska-vart är de på väg?