16 maj

06.00 Inget gym. Bestämde igår att jag skulle skippa. Kan inte skippa samma dag för då blir de känslostyrt.

Har blandat Musli…hackat nötter,mixat olika frön o gryn lagt i burkar..

Tore får vila nån dag till. Han skulle behöva rakas kanske men känns konstigt att göra de nu. Irritationen vid sadelgjorden på väg att lägga sig…

Skall rida vita,Zachary ev skrittur.  Med Zachary hittar man ny vinklingar hela tiden. Hört flera som säger att Blue Horse Zack hästar är lite knepiga att rida. Kanske de är så.

Carro red Chaos i går och fasen va fin han va…… behöver gå fram in i tygeln och få ut sin hals då kommer traven oxå. Cilla red Rafina som är lite bösig i början men landar till slut i ridningen.Skulle kunna starta LA med de rörelser hon går. Är tyvärr barfota och behöver fixas m skor snarast.

Colt,val e Concetto är riktigt fin…skulle vilja ha till mej själv men de går ju inte.Inte så länge Tore funkar eller……Kanske säljer Tore ist?.

Idag en lektion och sedan hemmavid. .

En situation som man får ta till allt man kan för att försöka förstå eller klara av (vet inte) är följande:

Någon säger ex vis Jag behöver hjälp med att sy nya gardiner….kan nån hjälpa mej?????

Man säger : jag kan hjälpa dej.    Då säger nån: Nej tack det behövs ingen hjälp. (eller,ska du hjälpa mej får du oxå räkna med att åka o köpa tyget)OK tänker man.

Veckan efter säger någon : Det vore jättekul/bra om nån ville hjälpa mej m gardiner.(Jag har inga gardiner -hur ska de gå??????)

Analys?    Var det just MIN hjälp som inte ”dög”? Är de då lätt att skita i all hjälp? Vill man flera ggr bli ”behandlad” på samma sätt?

Behöver JAG arbeta med faktumet att de va just MIN hjälp som inte passade? Va berodde de på? Omständigheter? Personligheter? De andras självbild?  Självbilden är ju inte ett agerande i sig utan en reaktion man gör.

Beslut som ska fattas.

17.00 Duschad. Skall nu göra friterade kycklingburgare….. zuccini och kikärtsburgare till mej. Behöver bara softa lite.

Nej Aniika jag tror inte det är på detta viset. I ena fallet med gardinexemplet så skulle jag göra mer bara för jag erbjöd mej hjälpa till. Det andra kanske är några tår som trampas på?  Jag skiter i vilket känner jag ,visst strö de mej men mitt i min allmäna diskussion med mej själv får de inte plats.

Red den vita idag,Zachary vilodag och Tore verkar bättre så jag rider lite i morron..

Storstäd i förråd i stall. Skönt.