14 maj

06.35 Fikar. Lite huvudvärk. I går när jag vaknade hade jag inte huvudvärk men öm på ena sidan i nacken,en punkt bakmörat höjd och ovanför den lilla svackan man har i nacken. Som om jag fått en smäll,likadant idag. Jättkonstigt. Måste vara nån megaspänning. . Ingen som dragit till mej med ett brännbollsträ i nacken så vitt jag kan komma ihåg.

Igår körde jag Cilla till Gyttorp. Det blev tre starter i B5.

Hästen sett fin ut och Cilla rider fokuserat..Metodiskt.

Vi har jobbat med formen och bärigheten samt slutorna i galopp. Traven flöt på och behöll formen . Lite smågrejs som alltid men samma skitmiss som jag fick med Avatar…. Missförstånd och trasselridning i sista snettigenom och byte. MEN 8 på slutor och 7.5 på serien. Cilla är 16 år.

Handlade på vägen hem och gjorde potatisgratäng med kotletter(sås) Jag åt rökt lax till.

Hade en lektion m Eirin innan matlagandet. Formfokus även där.

Mellon……några powernaps men höll ut länge.  Portugal… less is more var nog mottot. Han sjöng med en kittlande nerv och jag gillar den. Sticker verkligen ut på ett fint sätt. Vet inte vart Cypern tog vägen.

Vissa favvisar förstod jag inte alls. Usch.

Idag stall själv och från 12-18 lektioner . Vill hinna rida två innan.

18.06 Intensiv dag. Hann rida två hästar innan träningar. Åt även lunch. Var klar vid 17.30 . Nyduschad sitter jag här o stirrar……I morgon är en annan dag