3 april

07.00 Vart tog alla aprilskämt vägen?? Jag vet mej inte att jag blev lurad mer än vanligt. Jag glömde av att luras.

Tore gick så fint igår!! 8 på gångarter!!   Tyvärr så blev de en felridning o två andra ”missar” men landade å fina 67% i LA:3

Dömningen kul då jag faktiskt inte sett så mkt ekipage här hemma i den nivån.

En lektion hemma på kvällen och sedan Mästarnas Mästare. Nu har jag gymmat mej och ska ut i stallet.

Rida några . Städa inne då jag varit borta i flera dagar…….. Mammografi i em och sedan Filipstad.

Planera inför min ”föreläsning” i mentalt tänk som jag har i morron. Ironiskt då jag själv är duktigt rörig nu men kan då luta mej mot att om jag INTE hade gått min kbt utbildning så hade jag troligen suttit på en stol på nåt ställe……..

Gjorde en grönskakssoppa igår då det varit en osund helg i mackornas tecken.

12.12 Ridit….den nya som funka bra till slut,i galoppen. Jag är lite galoppmästare. Han är ”mäktig” i traven och jag har lite svårt att få till de. Blir lite stort o svajigt. Men på slutet rätt OK. Rider 1.85 hästen utan sporrar och de funkar men känner ju ibland att reaktionen blir lte sen liksom.

Han är så känslig för sporren trots mina runda ponnysporrar.

Fick en ny Idol igår,Helene Alfredsson ,golfmästaren. Vilken sköning!!!! Skulle vilja ha som bästis. Visste inte om hennes stilmalls då jag inte är nåt speciellt golfig av mej.

22.40 Läggdags. Danmarksresa planerad. Fanns en del fint.

I morron rida o ”höfse unna” på fm. Bullbak o iordningställa kurs.