1+2 april

06.23 Cyklat o spelat TV spel. Huvudvärkshelg….. Åkte 06.00 från Karlstad i gårmorse,upphämtad av kollegor Gertrud och Anki. Strömsholms Nationella dressyr. En ganska ostrukturerad ,rörig kurs som inte gav nåt alls egentligen mer än att de är alltid kul att titta på fina ekipage o prata m kollegor.

Duschade och soffan vid 19.30 Somnade av och till ,la mej vid 22. Vakna med huvudvärk idag igen-inte lika illa  men ändå.

Nu stalltjänst och sedan ska Tore lastas för avfärd mot Sörmon. Josefin startar 10.20. Jag börjar döma vid lunch och sedan dyker mor och Birk upp strax innan hemfärd. En lektion här hemma efter dömningen.

Samlar lite matrial till Mentala grejen på tisdag.

En av hästarna som vann på Strömsholm ska enl uppgift kosta 24 miljoner……man spelar inte riktigt i samma division. Å andra sidan om du rider den hästen på 63 % va säger folk då? Om man rider på 73%? Det är klart den ska gå över 70…..skam vore annat. Inte så kul de heller.