11-12 sep

diveur

Lättare sovmorron pga av hämtning av denna häst. Gått LA i Danmark på 65% ca. Snäll.

Jag o Annelie åkte 06.00 och lånade ett släp här hemma.När vi hämtade de såg vi att kontakten inte passa. Vi skiter i de sa jag,orkar inte……åkte . När vi var i Ljungby Småland så stack vi in på Biltema o köpte en adapter.Lyckliga åkte vi därifrån. Efter nån mil blev jag uppringd av en smålänning som undrade om jag glömt min plånbok.

Kallsvettig kom jag ihåg att jag lagt denna på taket när vi greja m släpkontakten.. Han berättade att han sett  den ligga vid påfarten till E20. Han hade gått ur o samlat in allt han hittade. 1.200 kronor o en del kort o grejer sa han.

Va är de för människa?! SNällt. Han skulle på en mässa i Älmhult. Till just Älmhult va vägen avstängd så efter 1.5 timmes extra bilåkande i Småland så hade jag plånboken vid min sida. Tänk om jag åkt till Danmark utan kort o körkort/pengar……FASA!!!!!!

Killen fick en 500:- i hittelön men ska skicka nåt till honom. Inte minst för de extra besvär han fick när jag aldrig hitta han i Älmhult utan ringde 100 ggr.

Sena till hästen. De hade kört från Esbjerg vid halv 10 på morron o hade 4 timmar till Slagelse nånstans. Vi mötte upp,lastade om o styrde kosan hemåt.

Reste från Danmark vid 15-15.30 och parkera vid stall 01.30 Snäll häst som stod som ett ljus hela resan,i stall och nu i hage.

Köpa hästmat idag,sedan fFIlipstad