9 juli

05.40 Ja ikapp va de. Igår reds Avatar,Tore,Samantha och Q.

Samantha är iallafall den självbärigaste och snärtigaste av alla. Så otränad men så lätt egentligen. Inga sporrar eller spö. Kommer i skritt,på riktigt…tänker galopp(nåt gör man väl) så fattar hon DIREKT från skritt.   Samma m byten,faktiskt endast sitsen.

Fick sticka till stan på em ist för att städa vårt äckliga badrum. Sprucket på display. Ny telefon m fodral. Inte lånas ut till spelspelande 9 åring utan uppsyn. Säger inte att det är nåns fel men jag ska ha mer koll.

RESAN

Vi spenderade natten på flygplatshotellet och avresa enl planerat. Lätt flygtur på 1.50 timme,perfekt.

Blev rådda att ta buss till hotell,vanlig buss. Kosta typ 5 :- va helt OK. Fick dock gå ca 20 då vi inte va riktigt hemma i kvarteren.  Lätt på flygplats då man inte hade nåt mer än handbagaget.

Vi letade o letade. Hade karta. Frågade en ung kvinna och hon pekade hit o dit. Ok Tack. Vi gick ,hitta inte. Stötte på henne igen och visade vart vi skulle och hon visade . Inte en min,varken glad eller sur.(typiskt Polsk märkte jag)

Vi hitta inte. ,stötte på henne en tredje gång då pekade hon igen och vi gick. De visade sej att hon jobba på hotellet, ÅÅÅÅ ist för att ta med oss??

Hotelle var ett lägenhetshotell  ,rent o fint. Lite tråkigt kanske? Två rum och kök m balkong med utsikt över inget.

Stort.Två tv apparater en i sovalkoven och en i vardagsrummetPolen 3

På väg till hotelletPolen 10Polen 17

Vilken tur att vi har kök så slipper vi käka ute. Jag gör min nya favorit-Äggröra