8 juli

06.00 Hinner inte ikapp m skrivandet,idag kanske.corporalen

Marknes ettårshingst lastades på 1 min igår….lite otippat men ändå inte. In o blev kastrerad på ATG.  Kanske får kolla upp Samantha så de inte har hunnit få nåt love-child. Huga.

Idag hemma och ska hinna ikapp är tänkt. Mor dyker upp för o hämta Birk som ska vara hos dom i helgen.

Skall beställa en ”bröllopsresa”   10 år har detta äktenskap nu hållit. Ups and downs  som allt annat. Det har speglats av en typ av pålitlighet. Vi jobbar båda väldigt mycket och det är klart man skulle önska mer/bättre återhämtning men med den farten åren går så lär de snart bli rullatorer på gården o då kanske de inte är lika lätt att stressa på. hahah

Fick till de m Tore igår. Har en förmåga ,baserat på erfarenhet och allmän statistik,att backa när de kör ihop sig. ”Nu är de nåt fel igen” principen. Igår orkade jag mentalt att ”bara rida vidare”  Faan va fin han är!!!! Han slår faktiskt prinsessan ADHD …..Henne ska jag rida idag.bl.a  I helgen lite dömningar i Karlstad