7 juni

05.30 Fikar. Med ngt svidande ögon vakande jag 5 . SKulle kunna ha fortsatt sova men då dagen i morron oxå är ”borta” är denna dag viktig.

Igår som sagt va de touring. I bilen till Vara fick jag huvudvärk… tog tablett och en kaffe m espresso i på en Rasta. SLäppte lite men låg hela dagen o kvällen o skrämdes.

Träningarna i Vara gick fint och alltid trevliga. Börja 9 ,åkte 14.30 mot Karlskoga. Köpte Ipren i Vara och åt äpple. Framme 2 min i 17 då jag börja i Dammängen. Sista klar 19.30 Åt lite salta pinnar under resan hem.

Hemma strax före 21.

Såg avsnitt 2 på den sämsta av serier. Så B….”after the flood” där tog de slut. Inget mer. Så löjligt . Såg en lika tråkig alldeles nyss…..”Smoother” Skit.

Man vill ha som de där bästa..Line of duty o Happy Valley. Finns några till rätt bra.

Idag allt som inte gjordes igår dvs rida. Och allt de som inte hinns i morron då jag åker skittidigt på domarkurs Strömsholm. .Hemma söndag.Puh

Även om saker man gör alla faktiskt är roliga så är de detta resandet.

Faan va man kört sista månaden.

Idag är de rida 3 och ta stall. Hade körförbud på lastbil sista resan (visste inte) ramlade tydligen tillbaka till forntiden då man fick kallelse till besiktningen. Inte en susning eller tanke. Så den ska in i em.

Glömt när dock.

Inför midsommar ska täcken beställas, gavel målas,staket tvättas, grus utebana? spån manege? kubbar fixas till staketet. mm förutom de vanliga.

dag sätta mej med lite mer planering gällade domare osv.