4 juni

06.16 Fikar. Har precis mailat iväg alla domaruppgifter dvs vart jag dömt de två sista åren. Kallas registerkort som ledningen har koll på ens uppdrag. Puh

Helgen i Vallentuna trevlig som vanligt. Såg några riktigt fina hästar som va lite villhöver men ändå inte. Nja om jag varit 30 år kanske.

Kom hem 19.30 på söndag och var tvungen(fakstikst) att rida Festus o Iogurte. De skulle ju på kurs måndag. Ångrade att jag bokat trots de är nyttigt o roligt. Jag va så trött. Åka denna väg för tredje) gången den veckan eller alltför många ggr sista månaden med tanke på Eskilstuna/Märsta mm

Nåja jag red en stund på kvällen , va klar vid 21.30 …då brukar jag sova.

Upp 5 och fixade i stall. Är ju lite halvensam i stallet nu. Packad o klar åkte jag vid 7.30 Ridtid 12 och 13.45

Alltså så bra de gick!!!!!Festus har ju gått riktigt bra flera träningar och toppade även denna gång. Iogurtes formsvacka kanske vänt för oj så bra han gick. Kände hur jag på nåt vis kunde få över Festusridningen på Iogurte. Iogurte är knepigare…..svårt att få samstämmighet i fram till kontakt. Men så gött de va!!!!

Resan hem lättare och bara längtade hem. Longerade Odi som jag rider idag. Hemmadag idag. Rensa huset. Jag startade projekt förra veckan. Typ hela min garderob ligger på golvet… faktiskt. Skulle rensa sedan blev de nåt annat. osv….

Rider nog bara Odi idag så jag kan landa lite.

I morron firar vi Birk som fyllde år söndag. Han fick fredag morron några bakljus till bilen som han önskat länge. Får en lite grej i morron och har beställt hemgjorda nuggets.

Torsdag hel dag m träningar Vara/Karlskoga