23 maj

06.02 Fikar. Hör här….på nåt sätt har min blogg-inte bloggen isig fattar jag men en bild uppmärksammats. År 2019 skulle jag klippa mej , för jag såg ut som en tant. Jag hittade några bilder på tanter som varnande exempel. En av dem va tydligen politiker. Nu åläggs jag böter för att ha använt den bilden. Jaa eller hur…

Fy faan .

Red Odi igår. Nu har hästbromsarna värmts upp och gottar sig i hästar . Red inne. Tyvärr.

Gjorde en liten gräshages korridor till lösdriften. Uppskattat. Hade några träningar.

Flyttade ut kycklingarn till hönshuset ,nu i en stor innebur . Oroligt gick jag in till dom för att säga godmorgon men de va oskadda. Man vet faan aldrig vilka små varelser som kan krypa in. Illrar ex vis. Men har tätat den med nät och gjort mitt bästa.

Idag ska jag handla sedan ha hemmadag. Rida alla. Planera kläder osv till helgens dömningar.

Åker i morron 8.15 härifrån. Börjar 12. Tänker jag behöver rida Festus innan. Då vilar han två dagar i helgen. Ska o träna tisdag på Strömsholm.

Birks födelsedagskalas planerat till onsdag 5 juni kl 15. Han fyller 2 men då träffs vi inte.. jag i Vallentuna han åker till skolan. Sista veckan .

Pappa till Ragnar
Mamma till Ragnar