15 april

06.07 Fikar. Började morronen men kissning av hundar. Hörde ston flåsa o hålla på. Tittade där de tittade, tyckte först de stod tre hästar bredvid deras hage o tänkte snabbt andra lösdriften va lös. MEN de va en älgmamma med två rätt stora barn. Invid staketet. Hästarna tokiga.

Jag fick lov o gå bort o fladdra med min prickiga morgonrock. Hahahah

En ganska intensiv helg avslutad. Vädrets makter skrattade åt oss dag 2 o ställde till de på mer än ett sätt. Regn på snedden , kallt, kastvindar som t.om rådde på vårt dressyrstaket vilket inte är alldeles lätt. Mycket tappra små ryttare med tappra föräldrar men funktionärer va inte mindre tappra de. Flöt på bra trots allt detta.

Mina hästar semester eller vad man kan säga…ville inte ens va ute nåt speciellt.

Så idag rida 3 st. Ett klinikbesök em. Lite städ efter en sådan här dag blir de alltid.

Kul att tävlingar kommer igång på alla möjliga håll. Båda att döma och att rida.

En välfylld vecka med tävling torsdag,träningar och coacha på tävling samt ha kurs i Vara.

Gäller o fokusera. Veckan efter är de ett nytt dressyrläger.