11 april

05.42 Fikar. Sovit bra. Idag är de liksom sista dagen innan tävlingar. Är ju borta i morron. Behöver hämta rosetter i Karlstad + ärende. En sån grej kan jag bara glömma….får påminna mej hela tiden.

Annars blev de städat i cafeterian,sekretariat och domarbur. Jag red 2 st i blåsten idag rida 3 st. Vi tog en sväng med Ragnar igen o de gick finemang. Alltså hur fin är han?? Han är 4 år e GiovanniBell som jag i övrigt inte sett en avkomma efter men tror inte den är så gammal.

Samantha är mamma. Han blir nog 1.68 eller runt de. Har en sån mekanik så han är lätt fram o nätt ”av sej självt”. Jag har ju aldrig ridit han. Fernis red på 3 års test. Vilat hela vintern. Nu sätts igång igen.

Får väl så småningom sitta upp. Tänker som jag gjort med en del ibland ,man kan rida ofta o inte hårda pass. Procedur-rida. Upp några varv i varje gångart och sedan färdig. Iallafall i början.

Fått bra respons på vår youtube kanal. Klart de ä nån som tycker de är aslöjligt men så är de ju. Vi får tips om ämnen att prata om och andra tips. Jättekul. Att de är lite som de är beror på att de va meningen att de skulle bli som när vi de sista 5? åren pratat i telefon om alla ämnen runt ridning. Diskuterat osv. Inte ett rent information o fakta baserat utan mer vardagspratande.

Nytt dressyrläger i slutet av månaden. 5 anmälda hittills. Kan komma nån mer. Jättekul faktiskt. Lite o styra upp innan men kul när de blir. Ändå mer kul när man kan vara ute i ”trädgården” o käka och även ute o rida,

Ska lägga in ett varje månad nu.