18 mars

05.39 Fikar. Kom hem 16.30 igår från en tur till Fagersta. Blev att resa själv då Lars vaknade med huvudvärk. Åkte 8 och vädret va inge vidare. tog 3.20 upp då en del av vägen va helt i snö.

Iogurte skötte sej utmärkt. Inte den där spänningen som kan bli och inga bus. Att de bara va 2 till på framrdiningen va skönt.

Framridningen gick bra och enl plan. Utan spänning på banan men jag red inte så noga som jag bestämt. Slarvade av nån anledning i hörn o förberedelser. Missar? Ja klarade uppridningen där han fattat galopp typ alla tävlingar förra året. Kröp upp i formen i P&P och fick därför inge bra kadens . Han är ju ganska bra där i vanliga fall. När tvåorna började började han frusta och en missades. Klarade ettor. Satt o sov i första piruetten , dålig planering och stor. ANdra OK. Resulterade i 62% och fina positiva omdömen.

De som jag mot mina egna principer ska prova är kandar. Inte för han är stark….tvärtom jag vill a mer o stabilare stöd. Har ridit med de nån gång i början men har svårt för de själv. Tycker de är krångligt helt enkelt.

Idag fortbildning i Karlstad. På Scandic. Till helgen dömningar.

Är i planeringsstadiet för att städa hagarna med grävmaskin.