15 feb

05.33 Fikar. Inte många hjärtan igår…bad Birk om ett och av mor. Festus bjöd kanske oxå på ett hjärta på träningen hos Eva Karin på Strömsholm. Så duktig han va!!!!!

Hon gillade han och mkt grundarbete för att genomsläppligheten ska förbättras. Massa bra verktyg o ideer. Trampen kommer att komma…kände de igår. Så taggad jag blir.

När man har (lyxen ) att ha en B körkortsbil kan jag ändå bli störd på följande: När man är själv o ska sadla o greja….utomhus. Ännu mer när de är kladdväder förstås. Man står där bak o ska sträcka sej efter sadel (om den nu inte ligger på golvet. Jag hade denna gång lagt den i en filt på golvet för att lättare nå. Man ska på med voljlock..sadel….sadelgjord osv. De borde finnas en anordning för detta. Får fundera. Grejer ramlar ur….osv. Men Festus duktig. Har man dessutom en häst som går omkring är de ju så bökigt.

En slags sadelbox att lyfta ut typ.

Åkte 7.00 och hade fixat lite i stallet innan. Kom hem vid 15.30 hade lektion och sedan blev de mat.

Idag är de rida fm och Karlstad em. Behöver sortera huvet…mkt saker som hänger i luften med både väntande svar och annat.

Jag vill göra så jädra mkt o de stressar mej. Små projekt med saker och inre uppsatta mål som de inte verkar finnas tid med.

Nu vill jag snabbt ut i stallet ex vis… ska rida 3 hästar. Men ”måste” göra plankan o gymningen innan för de gjorde jag inte igår. Inte 2 dagar utan. Måste få ihop mina 5 ggr per vecka och lördag hinner jag inte för då åker jag 05.30. Livet leker.

På lördag till Vara o ha träningar.