8 feb

05.56 Fikar. Igår skrev jag ju om världsrekord i dålig sömn. Fatta verkligen inte. Jag skulle enl och efter mitt läkarbesök prova en hel sömntablett i 2 veckor för att se om just sömnen kan rätta till del ett i kampen mot blodtryck o huvudvärk.

Kampen mot blodtrycket är inte lätt. Att ändra sin livssituation går inte i en handvändning om man är gift och bor på gård med 20 hästar typ.

Man ska orka för livet går vidare oavsett med de dagliga. exvis hästar….annonser , försäljingar osv görs inte av sig självt. Har försökt att utarbeta en plan men den är ju påverkad av så mkt,

Tillbaka till blodtrycket så går jag till läkare och får frågor om mat och vikt. De är ju helt OK…röker? aldrig gjort…….dricker? Om jag har tur kanske 1 gång varannan månad….Motion??? eller hur.

Är nog svårt o veta vart insatsen skall sättas in. Tror dessutom inte resultatet kommer med ett snäpp.

Tillbaka till gårdagens natt. Jo jag tog en tablett. Somnade vaknade hela natten o mådde inte bra alls. Tänkte va faan är de för fel…men sooooov då… Fick se på morron att jag slarvat(brukar inte) och fått tag i en karta med hjärtrytmsreglerande tabletter. Hahahhahahahah inte konstigt de va kaos. Rätt komiskt.

Strömsholm inställt. Kunde ju knappt gå till stallet för halkan. Snö på is. Mår illa när jag får ställa in saker. Red Festus…Idag rida Iogurte. Bokat nya tider m E-K

Skall oxå idag få nya vinterdäck på lastbil. Den hade tydligen ärvda däck och samtidigt ställa framvagnen då den drar till vänster(vilket inte jag gör hahahahah)

Igår blev de badrumsstäd och matlådor.

På lördag em bär de av till Sundbyholm på Svenska dressyrtränarklubbens årsmöte med tillhörande middag. Övernattning o clinic på söndag. Är ju ingen jätte-fan av clinics men de ska bli kul. Inte så att jag är fullärd eller den stilen utan den röda tråden finns men i olika broderier.

SKa planera in ett övernattningsläger i påsk….