6 feb

05.42 Fikar. Läkartid 9.30 i Karlstad och vill hinna mkt innan detta. Men de gör jag inte. Ska iallafall planka o mocka sedan är de 4 st att rida och förbereda inför i morron.

Lite trökigt att de blev -14 …man skulle va rätt härdad tycker man men inte .

Igår red jag Iogurte. Tycker fasen han är bättre ”på tygeln” Jämnare och kanske mer ärligt framme. Festus ska de bli spännande med. Att ta med till EvaKarin. Han är ju tekniskt bra i trav Gör alla skolor riktigt bra men behöver trava mer. Galoppen är ju bättre. De ska bli kul.

Värsta projektet när Smantha Lynx och fölis skulle in för verkning. Det har ju blivit att vi skjutit på de pga väder helt enkelt. Deras väg till stallet är svår. Ren isgata. Nu fick vi tänka till och ta de minst halkiga. Gå runt huset och genom hagar …dyker upp på ett krön och de andra hästarna blir skräckslagna förstås….

Men de kom med nöd o näppe in och fick fötter fixade. Behöver ta fölis om nån vecka igen.

Såg skräckfilmer på träningsmetoder. Fastbundna framben och sedan passage….. själva mekaniken som uppstår känner man igen….tycker man….kan de va så?????? De lite ryckiga….

Var till Karlstad m Birk igår. Träskor. Inte lätt. Han skulle ha m stålhätta. Fanns en sån där Workwear butik på wåxnäs. Fick beställa Strl 47.

Till Granngården för att köpa hönät. De smalaste skall få ha hönät som en extra dos. Då blev de ett par jodpurs till Birk…m stålhätta. Hamna i ett ”skit samma med pengar de skiter sej ändå” Hahahhaha

Å jag som ska bo på hotell till helgen. De gäller o passa på alltså. Man vet aldrig hur de kommer att gå.