2 feb

06.07 Fikar. Idag behöver jag sortera ut tuppar ur hönsgården. Vackra djur som inte kan leva för de är just tuppar,. Så hemskt. Skulle man låta alla ägg som kläcks leva skulle man få bygga hur många burar/hus så att man kunde ha en tupp i varje. Ohållbart. Nån gång i början va detta så jobbigt att jag dröjde med de…..då slogs dom så …lite först sedan skulle den andra tuppen döda den andra. De är ju heller inte snällt. Kan ju inte fly heller. Usch. För mkt tuppar ”förstör” hönorna oxå. De blir stressade och får inte vara ifred. Man kan ibland få till de att ha två tuppar med två gäng hönor..ibland blir de naturligt. Men ser nu te,x att en av tupparna är en riktig retsticka….De är olika i sinnet de oxå.

Dagen ska sedan ägnas åt ridning och kanske lastbilsvård. Beror lite på väder.

Inspirerad av gårdagens träning ska jag rida 3 och kanske promenera Iogurte. Blir verkligen inspirerad…en lätt och elegant klatsch i bakhuvet vilket jag behöver är SÅ bra. Iogurte så duktig…resan… sadla ute i blåsten…ridningen o hem.

Inga serier igår, formen….komma till arbete. Precis de han inte gör när han ska busa i programmet. Några vänsterslutor i galopp som jag ALDRIG kännt förut. Vet om vad som problemet består i MEN man behöver en spark i röven för o komma dit. Älskar sparkar i röven.

Han va lite som ”han kan va” o de va så gött att jag fick rida på i detta. En del annorlunda men självklara övningar. Känner fortfarande en uns ”the Markne-style”….Gött.

Ny tid …nu med båda , nästa vecka, Så spännande m Festus.

Handlade lite hästmat på vägen hem. Krångligt ..när jag parkerat står de en skylt ..endast kort, inga fakturor..GRRRR. Lös problemet.

Köpte ett par-Jag är på träning handskar. La i lastbilen. Jag har nu 1. glömt vantar 2. vita handskar(töntigt) 3. arbetshandskar som dessutom va trasiga.

Mina bra handskar delat på sej och jag glömmer o ta med….Blir så där trött på mej när jag kommer på en träning o verkar helt borta o crazy. De är jag ju visserligen men jag vill ju va förberedd….

Ganska lugn hemmahelg , känns lite som jag glömt nåt men de lär väl märkas till slut. Fortsätta med projekten. Kaniner i manegen i morron.De är bra för då MÅSTE jag göra nåt annat.

Kvällsmys idag…Inte mkt o välja på. Hahahahha