22+23 dec

05.50 Fikar. Jag glömde helt igår…drack jag ens kaffe???? Skumt. Nu gör jag de igen men sitter nere i köket för på ”kontor/gästrum” ligger en annan mamma. Nämligen min och nåns mormor. Redo för julens firande o våndor.

En av ettåringarna besiktigad och därmed såld. Skönt. De är så fina men orimligt att va 60 + med en massa påläggskalvar. Livet går ju liksom inte åt det hållet direkt.

Igår va jag ,Birk o mormor på stan. Jag tror de va världsrekord på Bergvik och i den delen av stan. De gick liksom inte att köra ens…..totalt packat. Vi skulle inte storhandla ….vi började med att gå till härliga (ironisk) restaurangkomplexet på Coop.

Jag har en liten uns av nyttighet i mej…. väldigt liten men den finns. Birk bestämmer….. säger att ”vi får välja nån av de andra” men han ska ha buffe på steakhouse. Fördomsfullt har jag sett att 80% av dess gäster ser ut på ett visst sätt…….Fy på mej. Kanske kan va gott men …..Birk lassar på potatisgratäng-lökringar( för o inte ens äta lök är de facsinerande)pommes o nuggets.

Jag o mormor går till coops o tar en spätta. Även om paneringen är tjock så finns de en strimma fisk däri. Före mej i den majestätiska kön står en norrman. Hans sås till köttbullar börjar få skinn . Segt i kön då kortbetalning ligger nere. Han får höra detta och ombeds gå till uttagsautomat. VA?!!! säger han. Han har inga kontanter. De har jag säger jag och chansar. Jag kan betala din mat ….. kom sedan med pengar när du ätit.

Vi sitter där säger jag o pekar på Birk. . Norrmannen kommer o jag tjänar 11 kronor på affären då han inte vill ha växel tebax,

Red Festus som igår va lite mer som vanligt igen. Iogurte fick gå en lektion med duktig ryttare.

Odi reds av sin vapendragare Karin med den äran.

Idag blir de stall-rida-lektion i Karlstad sedan hem. Köpte några lotter igår.

Åt för mkt godis igår. Jävla Go Bananas……..