11 dec

06.00 Fikar. Törs nästan inte säga de till mej själv-Känner mej lite sjuk. Kommer o vägra. Lars har ju en ManCold om man inte märkt de …så han man hört de .

Satte på mej en inköpt pyjamas a la gammal stil. Sovit bra hela natten. Kanske därför. Man kan ofta välja varför.

Igår hade jag stalltjänst m mockning o utsläpp. De står 10 hästar i stallet. Började dock med att laga hage som fölis fixat till. Var utanför hagen o hade galopprejs.

Sedan fodring o utsläpp. Upp till traktor och körde ut en höbal till lösdriften. Krävs lite skills när de ska ske med skopan när inte skillsen räcker till att byta redskap på trakotrn och jag tänker inte prova/ lära mej vintertid.

Mockade och hade sedan en träning. Red därefter Iogurte och ett tyvärr lite stressigt pass med Odi. Birk inne och vet han ska åka snart. Kände jag ville ha lite tid med han. Gick in o vi lagade mat o snackade. Skönt. Jag skjutsade han till Molkom o han va m på Coop. Köpte med nån dricka och blev upphämtad av kompis/EPA och de for till Sunne. Jag handlade och åkte hem. Stannade till vid stallet och kvällsfodrade.

Får börja med Odi idag och lägga upp ett bra pass utan stress. Känns aldrig bra. Börja skritta på Festus.

I morron om allt flyter på ska jag åka vid 8.30 till STrömsholm o träna för EvaKarin OscarssonMunk. Ser fram emot detta.