27 nov

05.52 Fikar. Äntligen en hemmadag. Hemmadag betyder oftast mindre tider att passa . Idag är de ridning som är prio. Blivit si och så i helgen pga arbete helt enkelt och att tiden inte räcker till. Mocka eller rida = mocka i mitt fall.

Gjorde stallet igår morse innan jag mötte mor kl 8.30 i Karlstad för färd mot Brunskogs marknad.

Vad tycker jag om Brunskogs marknad???Mysiga lador man står i . Byggda som mitt eget hus. Timrade. Otroligt mkt fint hantverk av alla möjliga sorter. Jag är dock inte säker på om de som ställer ut. Man kanske inte ska säga så mkt men detta är ett utdrag:

År 2023 välkomnade vi ett 130-tal utställare som kommer till vår natursköna hembygdsgård. Utställarna som deltog har ett brett utbud med allt ifrån hantverk i olika naturmaterial till mathantverk som sylt, ost och korv samt andra goda delikatesser. Julkransar, blommor, tomtar och antika ting.

 Utställare med loppis/antikt/kuriosa kan ej ansöka om marknadsplats på logen, konsthallen eller grötköket. Enbart café, och utomhus. 

Det som blir lite konstigt är att om nån utställare säljer plastleksaker från ex vis Asien och står bredvid nån som gjort fina bilar i trä….eller säljer fabriksstearinljus bredvid personen med handstöpta så ser de så snett ut. Så var fallet . Men så kan de va.

Landade hemma vid 18 och körde turen hundar-höns och hästar. Kollade vattenkoppar lösdrift och allt funkade.

Idag som sagt rida 4 på fm och sedan är de egentligen omflytt i hagar. Bävar för detta men de behöver göras.

Tagit fram en älg-köttbit som ska få gå i slowcookern under dagen.