15 april

05.48 Fikar. De ÄR jävligt jobbigt med huvet. Jag var på vippen att avboka för Johan pga av detta. 2 dagars huvudvärk. Gick ju bra iallafall men de håller på. Igår vaknade jag utan huvudvärk. Underbart.

I natt vaknade jag vid 03 o kände att de höll på. Högt blodtryck och susar i huvudvärken. Hoppas de lanar av, gör ju oftast de . Försöker hitta mönster för att fatta vad som triggar detta. Livet i sig -Visst men mer specifikt.

Gränsfall nackspärr-känns som jag gnisslat tänder-vad är hönan o vad är ägget?

Apropå höns så gjorde jag nån slags gömsle till de 4 kycklingar som blev..släppte in dom till de andra hönsen

Red Festus och Odi igår. Gick bra. Karin red Iogurte.

Städade cafeterian med god hjälp av Birk och Lars hade köpt en ny blandare som monterades.

Idag blir de rida fm och sedan domarbur för programträning 11-18 Får ta med matsäck.

Birk fixade hamburgare igår. Så goda.