25 mars

05.42 Fikar. Klarat av disken., Medans jag kommer ihåg drömmen jg tror jag hade efter kissandet kl 03. Hahahha Jag var på nåt Falsterbo-aktigt. Var nästa startande men hade inte ens kommit upp på nån häst. Såg inte ens till nån. Jag irrade omkring o skrek -jag har varken ridstövlar,hjälm eller häst.

Jag sprang runt för o se om jag kände igen nån jag kunde låna av . Alla låg dock i badkläder o solade. En kvinna med långt svart hår (som jag kände igen men inte på riktigt) hade en butik som sålde ridstövlar bl.a Hon sa hon inte kunde ge mej några men göra ett bra pris. Jag har inte tid sa jag – även om jag köper ett par har jag ingen hjälm o jag får snart startsignal.

Jag skrek jag aldrig mer skulle låta nån följa med för, de som va med mej sket väl i mej. De låg o solade. Jag vill att de som är med ska säga: Har du med stövlarna. Stövlarna VAR med men de var i skåpet vid uppstallningen. som va långt bort

Sedan kom nån o sa att jag kom näst sist. Näst sist sa jag . Jag red ju inte ens. Per Duvfefeldt kom sist sa nån. Hur då? Man kan väl inte göra mer än o inte starta??? ( Känner inte Per ,verkar va en trevlig kille)

Nåja. Red på utebanan igår. Iogurte-samma koncept som Festus…rakt fram ..inga serier eller nåt. Red även Odi som va utomhus i Sverige för första gången. Gick bra.

På em hade jag programträning för Björkisar som avslutades med AW dvs denna gång räkmacka(som livet itself)

Trevlig gäng o tacksam för att ha dem här.

Idag ut till stalltjänst..rida… döma eftermiddag. Tror sedan om jag hinner en tur till männens mecka Biltema o köpa fler skydd till säten på bil/lastbil.

I morron bortamatch ? Bortajobb iallafall hahahahah