20 mars

05.53 Fikar. Sovit bra.. drömde så klockan väckte mej,var t.om trött när jag vakna och kunde för ovanlighetens skull somnat om.Ett gott tecken.

Igår blev de som de blev med tävling o allt. Följde vissa starter via dator. Eirins dotter Natalie vann fint MsvB1 på 69%…kul…jag sa 70% när jag va där i helgen. Emma Asp hade lite missar på grejer som finns i alla klasser. Exvis 4 på båda uppridningarna. Kan man nästan skratta åt men klarar piff o puff.

Nåja nya tag. Jag red bara en häst Festus som va som en sån stjärna En as-fin bytesserie i vartannat. Kändes så mjuk o lätt. Hjälpte Signe som är mitt ungdomsprojekt…hon ska debutera på sin ponny till helgen och hon fick rida lite program.

Var inne em. Hade två på olika våningsplan garderober som på varsitt håll rasat . dvs stången släppt alla kkläder på golv med galgar i hullerobuller. Lagade detta. Rensade i pappershög kontot. Planerade tävling. Jag hittar ingen rimlig till Festus. Jag får åka iväg på nåra manegebesök på nåt vis…..Första blir Lövstatävlingen /Lidköping. Kul med han……. Hahahhaha.

Nej men sett ut planen. Det blir inte så mkt mer men de blir lite mkt i maj men så får de bli. Betalade Hammarö där båda ska gå. Grevagården i slutet av maj. Det ska nog räcka.

Om ca 4 veckor första tävlingen här hemma sedan kan man nog inte andas förrän till vintern. De drar på.

Hoppas nu alla kan göra reklam för BonuCare Trophy som går i MsvA. .

Idag blir de hemmadag igen. Kanske behöver ta en tur till affärn.

Jätteglad att Nebbe vann Farmen