15 mars

06.05 Fikar. Huvudvärk. 158/103 morgonens tryck så att säga. Oxå syrrans födelsedag. Hipp hurra.

Igår red jag Iogurte på de sättet jag ttänkt…dvs reaktiv. Bättre Ja. Satt i lite från dagen innan så de var bättre. Gjorde inte så mkt utan körde på med de. Festus fin o ”på”. Inte 100 bestämt om Fagersta ännu. Kan ana känslan när jag kommer in på banan o han stannar o stirrar på läktaren. Oförmögen att röra sej. GAHHHH.

Var till stan o handlade hästmat , människomat och en egentid på Loppis a 20 min. Fyndade röd pike….kruka och en tavla(sista rätt onödigt men jag fick feeling)

Städade i köksfönstret. Bet ihop o faktiskt slängde nån krukväxt. Tvättade fönster och grejade. Blev fint. SKa fixa lite med växter i eftermiddag tror jag…här uppe . Får bli dagens terapi.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl_Wahlbom

Försökte sedan filma hästar i hagen. Halkigt,krångligt o allt de där. Gick inte. Gick ner o fotade lite senare. Hoppas på svar då jag annonserade på facebook. Vaknade 3 o mådde dåligt för jag inte kan ta hand om alla djuren på bästa sätt.

Birks EPA krånglar med allt. Orkar inte lyssna längre. Bara saker som ska köpas hela tiden.

I morron kommer Johan. SKa rida båda.

Idag blir de ridning på fm som vanligt. Ska hjälpa Carro med unghästar i kvällningen.