7 jan

06.04 Fikar. Idag varmare. Birk plogade mellan 20 o 22 igår,jag tänker onödigt men de är nog bra att snön kommer undan. Kanske lite mindre gegga när den smälter i morron.

Jag red 3 st. Iogurte kändes lite back in buisness. Hans grej är ju att va lite slapp…. Nu var de lättare med(inte lätt) med lite tramp och satte 10 i varje första försöket. Där är oxå grejen att kunna sluta där. Han har lätt för att göra ett par extra.

Festus däremot vet jag inte …..så på hugget. Lyxproblem kanske? SKa rida han lite bättre idag. Mer fokus. Bara han idag. De andra får ridas av andra ryttare. .

SÅg ett program på TV Hotell Romantik. Väldigt skeptisk innan…tänkte INTE se de. Men så roligt de va. Roliga programledare som va” lagoma ”så att säga. Intressant hur de valdes och hölls på. Hahahaha

Nu är de krångligt med ljudböcker igen. Helst inte Katarina Ewerlöf som uppläsare som då tar bort en del bra böcker. Orkar inte med hennes svängningar i tonen…på fel ställen i mitt tycke.

20-30 min in i en bok…..sedan skiter jag i den om de blir tramsigt. Är de inget som restar mej så långt brukar de gå bra. En del författare retar mej aldrig så att säga.

I morron blir de en tur till Hagfors. Spännande. Åker vid 12 hemma lagom till kvällsfodringen.

MINNEN En midsommarafton för 10? år sedan. Pether Markne på bänken och en lite uttråkad Birk. Samantha med min gamla Spalding på ryggen.