3 dec

05.51 Fikar. Slapp dag igår? Kanske. Red 2 st efter stalltjänst. Festus satte flera ettor x 3 och jobbade på fint.

Lunchade min pasta o skulle sedan göra lite ärenden på datorn. då va internetet inte på hugget så jag blev faktiskt ”sittande” Ingen lust eller måste o gå ut….börja mörkna. Grejade lite inne,,,städade badrummet o satte upp julduschdraperi. Kollade lite i mina ”solkläder” vilket inte är så många då jag inte solar i en egentlig mening. Kroppen helt oviktig, Ansiktet kan va bra o få en concealer på.

Badade . Kollade på ett avsnitt av Animal Cop. De gjorde jag förr jämt… Hemskt. På spåret. Så nöjd jag kunde Kockaburra. Är sjukt bra på fåglar av nån anledning. Väldigt inte bra på mkt annat.

Idag är de stalltjänst. 2 gratislektioner för de som hjälper mej på semestern. De fick para ihop sej o rida två o två.

Sedan kommer Emma Asp med varor från Delikatesskungen .Passa bra o ta med till Hagfors i morron.

Ikväll får vi köra lite hinduism igen. Birk jublar.

Har hittat en utflykt som kan kanske va kul. Undervattensbåt.