24 nov

06.25 Fikar. Sent. Men dagen är rätt lugn. Två lektioner i kväll och stadsresa för vaccin i em. Kom hem 21.30 sedan droppa Birk in,,,,vid 00,30 kom Lars. När klockan va 02 utan jag va trött blev de en insomning. Ändrade väckning till 6. Så kan de faan va .

Gårdagen va stressig att börja med. Hade ju bilen som skulle hämtas innan Karlskogaresan. Red två hästar..hade en plan att åka 10 min i 11 men kom iväg 11. Jocke tog lastbilen o skulle släppa av mej vid verkstaden.

Nehej da ingen bil klar(hade informerat om min dag) först tänkte jag INTE ”alla kan glömma” men de kan man väl. Jag fick därför i snömodden hasta tebax till Björkis med Jocke o sedan köra med lastbil till alla träningar. De gick men lite GGAAHHHH blev de.

Igår satt Fernis på fina Ragnar. Jag så inte detta men förhoppningsvis blir de fler ggr. Hon och Jocke sköter inridningen

Fick Taxfree katalog digitalt. Fanns ett armbandsur,rätt fint för 189:- Jag köpte ju ett på Lidl som jag tänkte ha. Några 100. Det tog Birk. Funkar asbra.

Vi tar ett Hepatit vaccin som man nu kan gå till Apoteket o ta. Jag har nog inte vaccinerat mej så mkt kom jag på. Inte alla resor alltså. Har nog chansat. Men nu blev de denna.

I morron ska jag hjälpa mor att packa upp o göra iordning på Alster. Blir em.

Fina båtmattor ex vis

EN av mina favvo. Specialbeställd i afrikanska färger