20 nov

05.45 Fikar. Ser jag hade namnsdag igår ..ingen gratulation. Så är de ….hahahah

Igår red jag båda innan avresa Hagfors. Blev inne ,de blåste som fasen. Två micro-tramp på Festus. Han har INTE fallenhet för just de…så de va trevligt. Knappt så jag hann o se i spegeln men ändå. Han är ju bytesmästare.

Inatt va de knöligt. Vakna 3….kunde inte sova. Jag är ju pigg när jag vaknar. Somnar om men rätt svårt. Fick lyssna på bok i ung 1 timme. Den är rätt tråkig så jag trodde jag skulle somna men icke. Men nu fick jag äntligen gå upp hahaha

Gymma lite,släppa ut mocka oh sedan mot Sherwoodskogen ….nej jag menar Brunskogen…nej Brunskogs julmarknad. Mor möter upp i Karlstad. Står väl större delen av dagen.

Hagfors…trevligt . rätt skön manege o va i. Det är oxå lite olika på olika ställen. Min manege är INTE skön ..faktiskt. Kall o mörk. (bra reklam) (Not) MEN den funkar.

Utebanan funkar bäst dock.

Igår köpte jag mat från ett ganska nytt märke ”Shysst käk” Vegetarisk Kebab. Jag undrar om de själva tycker de är gott???De va ”nåt” ex vis finns de typ vegetariska schnitzlar som är jättegoda. Quornfile är oxå OK och färsen men NJAE.

Ungefär som när nån sjunger en låt som är skitdålig…..tycker de själva den är bra???Brukar tänka så