8 nov

06.10 Fikar. Blev lite upptagen med en ide jag fick.

Jag har en vecka med mkt körande. Örebro-Karlskoga-kliniken.Uddevalla och Linköping.

Att åka från Uddevalla och komma hem kväll lör för att vara hemma o släppa ut hästar söndag och åka 06 kändes sådär. Från början skulle de blivit ett samåk vilket varit OK men de kanske är bättre o åka direkt till Linköping o vakna där när kursen börjar 9. Kollar detta.

Igår red jag två st och hade stallgrejs. Städade hallen inne samt fixade till sovrummet efter att byrån blivit lagad efter ett haveri ..de va sängkläder överallt.

Lagade en överkokt grönsaksgryta(glömde på spisen) så de känns redan tuggat när man äter. Eller kanske bra då man slipper bry sej o kan bara svälja.eller t.om suga i sig maten. Blev oxå en ugnspannkaka.

Jag hade ju beställt dels för att kolla upp Iogurte som kändes skum. Och samtidigt ta m Festus för en vet check. Detta skulle bli torsdag.

ANders i stallet sa igår : Var du inte in m Festus? Nej sa jag. Vem va du inne m då? Jag vet inte va du menar sa jag.

Jo visst va de Festus? Nej sa jag. Jag kommer inte ihåg att jag ko´llade han ,efter Hammarö åkte jag in. Tydligen. Jag ringde in o frågade. Hade varit till Håkan. Inget minne av detta men de hade varit bra iallalfall. Nu i efterhand kan jag minnas att jag skickade till förra ägarna att han var OK. Usch de kändes inte bra,

Idag åker jag efter lunch. Hemma vid 22.45 ca. Besviken på Keplers senaste bok. Tölig. Samma igen. Blod och en enda upprepning. Längtar tills den är slut.

Om nån som läser här vill köpa julklappar att äta kan ni gå in på delikatesskungen och kika. Det är den godaste(dyr) chokladen jag ätit och jag har ätit mkt choklad…. Salami o ostar/oljor. .

Jag klarar inte av att fixa en webbshop som några gjort. Överskottet går till nästa års lagtävlingar o cuper.