30 sep

05.40 Fikar. De va starkt…… Idag börjar lägret. Ingen stor grej egentligen . Uppstallning. Jodå vi har ett gäng uteboxar. Övernattning. Husvagnar riggade….2 par får husera där. En ensam stackare får sova i mitt kontor/gästrum.

Mat…Jo igår tillagades 7 pajer. Köttfärspaj samt broccolifetaost paj. Hade tänkt äppelpaj men de blev liksom paj på paj. Köper nog glass idag.Får ägna nån timme åt städning. Det börjar 14.30.

Har ridit mina hästar …de sista två dagarna…inte så bra. Jag har inte fått till de. Har fel mindset liksom. Jo de börjar OK men man kanske inte mår bra mentalt/psykiskt eller vad man kan kalla de. Man rider inte bra helt enkelt. Ska idag försöka reparera detta.

Inte så att saker inte kan göras. Jo de blir serier o lite allt möjligt men behöver hitta flytet.

På söndag kör vi en liten programträning här hemma. Just de i morron ska jag döma. Glömmer detta hela tiden. Spännande.