9 sep

05.54 Fikar……tänkte skriva 9 april….om de vore så väl. Klart …man skulle missa julklapparna.

Min bil….ringde in o fråga hur de går…dom har inte börjat med den ännu . Jag var in för en skadebesiktning först…de skulle se skadan. Sedan dröjde de x antal veckor innan jag fick en tid. ca 3 veckor. Lämnades in 25 aug och inget är gjort. Kan tycka att de är rätt dåligt. Det är nog inte första bilen de lagar. Nu säger dom att dom inte fått grejer…..Så idag kan jag åka in o hämta bilen så ringer de när grejer kommit.

ÖÖÖhhhhhh

Igår red jag mina hästar. Bommar o lite lättare jobb igen. Ska rida ett mer träningspass idag. Försöka fokusera på de som jag behöver jobba med mest

Var på möte m SISU och vi är ju berättigade att jobba i deras anda. Hon sa de är fler föreningar som inte gör de …mest för man inte vet.

I morron bär de av till Surahammar. Ska bli kul.