2 aug

06.00 Fikar…. ja till slut. Har fikat på samma sätt i 15 år typ och gör nu samma men tyckte de va dags att slarva till de. Ställer big size koppen på kanten av en pappershög. Den välter som tur är ut från bordet o inte in över dator. Ist över några ganska oviktiga räkningar haha och ut över tapeten ..och inplastningsmaskinen.Slingrar som en flod runt databord o grejer. Gahhh.

Nytt kaffe o mer genomtänkt placering.

Igår blev ridning lite kort då en unghästspekulant kom. Jag hade inte hört hennes SMS då mobilens ljud va avstängt. Hoppa av o körde till Anders där hästar går.

Jag vet nästan inte vad jag gjorde …Jo jag fick ju åka till Granngårn o köpa elaggregat. 2 st dessutom. Sved till lite i kassan kände jag. Det svider med lösa hästar oxå.

Städa nån låda i köket..lagade mat..käka m Birk o vi kolla på Morran & Tobias filmen. Hahahah

Idag blir de mer ridning. Och ett kylskåpsstäd.

I morron återseende i Uddevalla.

Tycker Festus är normal igen efter hans tramp på nåt. Blev ju blockhalt när jag red innan Hagfors. Hade puls o öm på ballen(hovens)

Hovis klämde o de satt inte i hov. Lagd omslag en vecka o nu tycker jag de är borta. Hovis inkallad.

Mental status: Hur nära kan man vara ett mentalt breakdown????